تحلیل مولتی تایم فریم
5 شهریور 1401
ارسال شده توسط رضا زمانی
زمان مطالعه: 5 دقیقه
آقا این تحلیل مولتی تایم فریم که میگن چیه؟
یه سلام جانانه به همه شما عزیزان دل و سروران گرامی انشالله هر جا که هستید تنتون سالم و جیبتون پر از پول با برکت الهی🌺🌻🌼🌷🌹🏵🌸💐🥀
خیلی از دوستان در مورد اینکه تحلیل مولتی تایم فریم چیه و چه جوری باید از این روش در تحلیل های خودمون استفاده بکنیم سوال داشتند؛ بنابراین تصمیم گرفتم در این مطلب این موضوع رو یه کوچولو بازش کنم.
امروز سوم شهریور ۱۴۰۱ و من رضا زمانی با افتخار در خدمت شمام در یک روز زیبا… جنگل ابر شاهرود… جای همه دوستان خالی ♥️♥️
مدت ویدئو: کمتر از ۴ دقیقه
اگه این موضوع براتون با اهمیت یا جالبه پس حتما دو مقاله زیر رو هم مطالعه کنید که شونصد پله برید بالا😂😂
فرمول تمام الگوهای تکنیکال(در تب جدید مرورگر باز می شود )
فن آخر استاد تکنیکال 🤸♂️(در تب جدید مرورگر باز می شود )
تحلیل مولتی تایم فریم یا تحلیل چند زمانه به زبان ساده یعنی اینکه شما به غیر از اون تایم فریمی که معمولاً تحلیل میکنید و وارد معامله میشید، تایم فریم های بالاتر و پایین ترش رو هم بررسی کنید و تحلیلش رو بدونید.
به طور مثال اگه در حالت عادی (تک تایم فریم) شما از تایم فریم یک ساعته برای تحلیل و معامله استفاده میکردید، در تحلیل مولتی تایم فریم باید تحلیل تایم فریم ۴ ساعته و روزانه و یا حتی هفتگی رو هم بدونید و همچنین برای گرفتن تاییدیه های بیشتر جهت ورود، باید تایم فریم های پایین تر یعنی ۱۵ دقیقه و ۵ دقیقه رو بررسی کنید.
بنابراین در تحلیل مولتی تایم فریم برای اینکه تحلیلهای درستی داشته باشید باید وضعیت نمودار در تایم فریم های بالاتر رو بدونید و برای گرفتن ورود های دقیق تر و معتبرتر باید به تایم فریم های پایین تر برید. تمام این کارها برای اینه که اشراف کاملی به موقعیت مکانی خودتون روی نمودار داشته باشید و به نوعی همیشه در جهت درست بازار باشید. حالا یه مقدار بیشتر تویح میدم با مثال:
تحلیل تایم بالا
وقتی میگم در تحلیل مولتی تایم فریم باید به تحلیل تایم فریم های بالاتر دقت کنید، به این خاطره که اولویت مارکت همیشه الگوها و روند های تایم فریم های بالاتره. یعنی اگه نقطه ای که الان شما در اون قرار دارید و در تایمفریم یک ساعته روند صعودی داره و حتی به شما سیگنال خرید هم داده، اگه در تایم فریم روزانه، زیر مقاومت قوی و در یک روند نزولی قرار داشته باشه، چون اولویت بازار با روند تایم بالا تره، بنابراین تمام سیگنال های صعودی در تایم فریم های پایینتر از روزانه نامعتبرن.👇
برعکس این موضوع هم صادقه؛ یعنی وقتی که روی حمایت تایم بالا قرار دارید و یه سیگنال فروش در تایم پایین میبینید، اعتباری نداره چون اولویت، روند تام بالاتره. بنابراین روی حمایت تایم روزانه، تمام سیگنالهای نزولی تایم روزانه و پایینترش نا معتبرن و به قول امروزیها فیلد میشن!!👇
توجه به تحلیل تایم بالا مثل این میمونه که الان در یک جنگل خیلی بزرگ (مثل الان که من هستم) قرار دارید و میخواین به مقصدی برسید. اگه بخواین فقط به یک تایم فریم توجه کنید مثل اینه که در این جنگل فقط به دور و بر خودتون نگاه کنید و سعی کنید مسیر تون رو پیدا کنید. اما وقتی به صورت مولتی تایم فریم تحلیل می کنید مثل اینه که یه پهپاد دارید که مستقیم فرستادیدنش بالا و از بالای جنگل دارید به مسیر و مقصد تون و موانع پیش رو نگاه می کنید و بهترین مسیر رو انتخاب میکنید. مطمئناً می تونید درک کنید که در حالت مولتی تایم فریم چقدر میشه تحلیل های درستی داشت و چقدر میشه از تحلیل های غلط جلوگیری کرد.
تحلیل تایم پایین
بعد از اینکه تحلیل شما در تایم های بالاتر تکمیل شد و به این نتیجه رسیدید که به احتمال زیاد موج بعدی به چه سمتی هست، حالا لازمه تا ورود درستی هم داشته باشید. دوباره راحت ترین راه اینه که مثلا در همون تایم یک ساعته با دیدن یک الگوی کندلی یا شکست سطح یک ساعته یا کراس مووینگ اونج وارد معامله بشید؛ اما یک کار دیگه هم میتونید کنید و اونم اینه که به صورت مولتی تایم فریم عمل کنید و برید تایم های پایین تر مثل ۱۵ دقیقه یا پنج دقیقه.
این کار به خاطر اینه که اگه قرار باشه سیگنال چرخش شما درست باشه معمولاً میتونید زودتر در تایم فریم های پایین تر نشانه هایی مبنی بر درست بودن تحلیل رو ببینید و زودتر ورود کنید. حتی اگه قرار باشه تحلیل شما درست نباشه، معمولا سیگنالی هم در تایمهای پایینتر صادر نمیشه. با همه اینها، ورود زودتر به شما استاپ کمتر و در نتیجه تارگت های بالاتر رو میده که مشخصه در نتایج معاملات شما هم تاثیر مستقیم داره.
مثلاً تصویر زیر رو در نظر بگیرید. فکر کنید که من در تایم یک ساعته با شکست خط روند نزولی می خوام وارد معامله بشم(چپ) که در این حالت استاپ من زیر همین کندل و تارگت یک و نیم برابر استاپمه. اما همین رو اگه بخوام مولتی تایم فریم نگاه کنم(راست) میتونم برم تایم فریم پایین تر مثلاً پنج دقیقه و با شکست خط روند نزولی معتبر وارد معامله بشم. در این صورت، عدد استاپ و تارگتم تغییری نمی کنه و فقط نقطه ورود من پایین تر میاد اما ریسک به ریوارد من به طرز چشمگیری تغییر میکنه و من به ازای هر یک درصد ریسک احتمالاً ۷ یا ۸ درصد سود می کنم که در حالت تک تایم فریم فقط میتونستم یک و نیم درصد سود کنم!!👇
البته شاید بعضیا باشن که به صورت تک تایم فریم کار می کنند و موفق هم هستند و در واقع مشخصه این افراد برای موفقیت نظم بسیار زیاد برای حساب کردن روی احتملات آماریه!
اما من بعید میدونم کسی باشه که دلش نخواد که تحلیلهای غلط در ژورنالش کمرنگ بشه و آمار برد هاش بره بالا!!
بنابراین میتونیم یه نتیجه کلی بگیریم که برای بالا بردن درصد احتمال موفقیت در بازار باید به سرعت مولتی تایم فریم تحلیل و معامله کنید.
امیدوارم این مطلب براتون مفید بوده باشه.. موفق و درپناه حق
در این دوره 99% اطلاعات به شما داده نمیشه!
بلکه...
احتمالا از این مطالب هم خوشتون بیاد:
متاسفانه مطلبی مشابه با این موضوع در سایت وجود نداره 🤷♂️.
برچسب ها:
مولتی تایم فریم
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
دیدگاهتان را بنویسید