اندیکاتور محدوده دقیق برگشت بازار
29 مرداد 1401
ارسال شده توسط رضا زمانی
زمان مطالعه: 7 دقیقه
چطور با اندیکاتور والیوم پروفایل، نقاط صفر مرزی رو به دست بیارید؟!
به نام خدای زیبایی ها؛ عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان خوبم انشالله همیشه لباتون خندون و تنتون سالمِ سالم باشه
می خوام اندیکاتور بسیار بسیار حرفه ای رو بهتون معرفی می کنم که در عین ناباوری بهتون ورود های بسیار دقیق و یا به قول بچه ها گفتنی صفر پیپ یا همون تاچ ترید بده 😎😎
من رگمو میزنم اگه توی اینترنت چیزی شبیه به این قبلاً دیده باشید؟ 🤹♂️باور نمی کنید؟ پس بزن بریم تا بهتون نشون بدم . یادتون باشه رضا زمانی چیز بعد دستتون نمیده 😂
امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ و و من با صدای تگری ناشی از سرماخوردگی در دل تابستان گرمِ گرم در خدمت شمام
مدت ویدیو: ۲۰ دقیقه و ۳۷ ثانیه
قبل از هرچیز لازمه که یه توضیح راجع به این اندیکاتور بدم. اگه یه مقدار حرفه ای هستید و به گوشتون اسم این اندیکاتور زیاد خورده و ممکن گوشهوکنار اینترنت در موردش خونده باشید یا بعدا بخونید و حتی روی پلتفرم تریدینگ ویو یا متاتریدر یا امثال این ها تست کرده باشید، می خوام بهتون اطمینان بدم که این یکی با بقیه فرق میکنه چون که رضا زمانی چیز بد دستتون نمیده 😂
اولین قدم این آموزش نصب یک نرم افزار جدیده به نام جی فارکس. آموزش نصب و راه اندازی این نرم افزار رو توی اوایل ویدیویی مربوط به پست بک تست رایگان با جی فارکس گفتم و البته چند دقیقه ای از شما بیشتر زمان میبره و روال سادهای داره.
بعد از اینکه نرم افزار را نصب کردید در صفحه اصلی مطابق با تصویر زیر گزینه volume profileرو انتخاب کنید. بعد کاری که باید بکنید اینه که ابتدا و انتهای یک موج روی چارت رو مشخص کنید تا این اندیکاتور براتون نمایش داده بشه.
همانطور که میبینید، اسم این اندیکاتور والیوم پروفایله که میزان حجم در یک موج رو نشون میده. البته حتماً مطالع هستید که در بازار فارکس، این بروکرهای در پیتی که ما باهاشون کار میکنیم حجم واقعی رو نشون نمیدن و چیزی که ما به عنوان حجم از تمام اندیکاتور های حجمی میبینیم مربوط به تعداد تیکهای جابجا شده در اون نماده، نه حجم مبادلات واقعی!! (به هر واحد جابجایی قیمت یک نماد، یک تیک گفته میشه). اضافه میکنم که تعداد تیک های جابجا شده با حجم واقعی، رابطه مستقیم دارن؛ یعنی هر چی حجم واقعی بیشتر باشه به طبعش تیک های بیشتری هم ثبت میشه و بالعکس.
حالا این اندیکاتور تعداد تیک های جابجا شده در محدوده های مختلف یک موج رو نشون میده و میشه گفت یه جورایی بیشترین میزان جابجایی تیک هارو با خط قرمز به نمایش میذاره.
نکته مهم اینه که این محدوده قرمز که علامت حجم تراکنش های بالا رو نشون میده، اکثر مواقع سفارشات جا مونده ای رو درون خودش داره که اگه قیمت بهش برسه مانند مغناطیس عمل میکنه و واکنشهای دقیقی رو در این منطقه از خودش نشون میده.
اما این از اجرای دستی این اندیکاتور، ولی برای اینکه به صورت اتومات روی نمودار و بر اساس کندل های تایم بالاتر این رو تنظیم کنیم کافیه مطابق با تصویر زیر عمل کنید تا این اندیکاتور روی تمام چارت اجرا بشه. فقط اینکه برای دسترسی به این پنجره از قسمت اندیکاتورها در نرم افزار جی فارکس یا کلید میانبر F3 عمل کنید. خلاصه بعد از اینکه این اندیکاتور را انتخاب می کنید پشت صفحه می بینید که این اندیکاتور به صورت مرتب در قسمت های مختلف چارت اجرا میشه که هر قسمت نشان دهنده یک کندل تایم بالاتره که در حالت عادی روی چهار ساعت قرار داره و البته قابل تغییره.
بعدش، از قسمت در پایین این پنجره دقیقاً مثل من مطابق با تصویر زیر در بیارید تا فقط از اون اندیکاتور یه خط قرمز باقی بمونه چون که ما فقط با همون خط کار داریم که نقاط دقیق برگشت بازار رو به ما نشون میده. ضمن اینکه از این قسمت میتوانید رنگ بک گراند و این محدوده دقیق رو تغییر بدید.
برای تغییر تایم فریم هم مطابق تصویر زیر میتونید عمل کنید. تایم فریم رو باید با توجه به استراتژی شخصی خودتون، روی تایمی که تحلیل انجام میدید قرار بدید. مثلاً اگه یک ساعته می بینید و ۵ دقیقه وارد میشید باید روی یک ساعته بزارید.
-نکته- اگه یه وقت متوجه شدید که تایم فریم مدنظر شما وجود نداره باید اول تایم خود چارت رو یک یا دو تایم فریم کوچکتر از تایم اندیکاتور قرار بدید تا اونو نمایش بده.
یه نکته دیگه: حتی میتونید تایم چارت رو روی مثلاً ۱۰ ثانیه بذارید تا تایم یک دقیقه هم برای تحلیل روی اندیکاتور باز شه!
خلاصه وقتی تنظیمات تون تموم شد کافیه روی دکمه سبز اون پایین کلیک کنید تا به طور کامل اندیکاتور اجرا شه. در نهایت ما یک کندل تایم بالا مثلاً چهار ساعته داریم که یک محدوده باریک و دقیق برای واکنش احتمالی قیمت درون خودش داره که بسیار ارزشمنده. مثلاً تصویر زیر بعد از اجرای اندیکاتور در تایم فریم ۴ ساعته هست که باید با در نظر گرفتن شرایط کلی بازار و همچنین استراتژی شخصی خودمون برنامه ریزی برای ورود در نواحی مشخص شده رو داشته باشیم 👇
بعضی از این نواحی در برگشت اول و بعضی هاشون بعد از شکست ناحیه، واکنش معکوس دارن. برای مثال، اگه نواحی مربوط به تصویر بالا رو امتداد بدیم و واکنش شون رو رصد کنیم میبینیم که محدوده شماره ۱ و 3 در برگشت اول واکنش داشتن. محدوده شماره 2 بعد از از شکست، در برگشت واکنش داشته. محدوده شماره ۴ هنوز قیمت در آینده بهش نرسیده.👇
همپوشانی محدوده ها
اگه دقت کنید میبینید که در تصویر بالا، محدوده شماره ۵ بدون واکنش بوده و قیمت نه در رفت و نه در برگشت بهش واکنش نداده اما بخاطر همپوشانی محدوده ۱ و ۵ میشه مجموعه این محدوده هارو به عنوان ناحیه واکنش در نظر گرفت (ناحیه سبز) که اتفاقاً قدرت بیشتری هم پیدا میکنه.👇
فیلتر با محدوده تایم بالا
اگه یه جای بین چند تا محدوده قرار گرفتید و دودل بودید که کدومش قراره جواب بده، میتونید در صورت امکان، این اندیکاتور رو روی یک تایم بالاتر اجرا کنید. به صورتی که محدوده هایی از تایم فریم پایین معتبرترن که با محدوده های دقیق تایم فریم بالا همپوشانی داشته باشن.
تاکید مهم
مجددا تاکید می کنم که به صورت مستقیم روی این محدوده وارد شدن ریسک خودش رو داره و باید جریان کلی بازار رو حتما در نظر داشته و همچنین تاییدیه های بیشتری رو مطابق با استراتژی شخصی خودتون بگیرید. ضمناً برای ورود میتونید وقتی قیمت به این محدوده میرسه، بازم به تایم فریم های پایینتر برید و برای اطمینان بیشتر با گرفتن تاییدیه های بیشتر وارد معامله بشید.
در کل اندیکاتور والیوم پروفایل محدوده های دقیقی رو معمولاً میده که اگه با سبکهای خواص پرایس اکشن تلفیق بشه احتمالاً نتایج بهتری داشته باشیم. به هر حال شما به مطالب گفته شده بسنده نکنید و حتما قبل از هر چیزی روی چارت به اندازه کافی بدست بگیرید تا خیالتون راحت بشه و بعد اقدام کنید.
امیدوارم روزی برسه که شما هم بدون نیاز به اندیکاتورها و بهراحتی بتونید تحلیل های دقیق و معاملات پرسودی رو تجربه کنید. اگه مبتدی هستید که معطلش نکنید و خیال خودتونو با شرکت در دوره کسب درآمد از فارکس در ۵ ساعت راحت کنید.
در پناه عشق …
📢توجه📢
1- معمولا تو ویدیو نکات بیشتری گفته میشه، پس برای درک بهتر، اگه این پست ویدیو داره، حتما ببینید.
2- اگه موضوع یا ابهامی پیش اومد، (لطفا فقط)تو قسمت نظرات بگید تا هرکی بلده هم جواب بده.
احتمالا از این مطالب هم خوشتون بیاد:
متاسفانه مطلبی مشابه با این موضوع در سایت وجود نداره 🤷♂️.
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
دیدگاهتان را بنویسید