اسرار کندل انگلفینگ
21 تیر 1401
ارسال شده توسط رضا زمانی
زمان مطالعه: 6 دقیقه
اسرار کندل انگلفینگ (پوشا)
سلام سلام سلام خیلی مخلصیم دوستای عزیزم انشالله که هر جا هستید حال دلتون عالی باشه و معاملات تون در سود
مطلب امروز مربوط به الگوی کندلی انگولفینگ یا همون پوشاست که ممکن همه ما باهاش آشنا باشیم و اسمش و زیاد شنیده باشیم اما می خوام بهتون بگم که رازها درون این الگوی انگلفینگ به ظاهر ساده نهفته است و میتونم به جرات بگم که مهمترین الگوی کندلی هست که میشه روش به معنای واقعی کلمه حساب کرد و خیلی کم پیش میاد که زیرآب بزنه و نامردی کنه!
نکته جالبش اینه که تقریبا تمام الگوهای کندلی رو اگه کندوکاو و بالا پایینشون کنیم میبینیم که اساس شون رو الگوی اینگلفینگ تشکیل داده که این واسه من که خیلی جالبه و البته کاربردی؛ شمارو نمیدونم. اجازه بدید من اول یه تعریف درست حسابی از این الگوی بنده خدا داشته باشم ببینیم تخممرغ تو عباس آباد کیلو چنده؟!
تعریف درست الگوی الگنفینگ
الگوی انگلفینگ مد نظر من وقتی ایجاد میشه که آخرین کندل روی چارت بیاد کل کندل رنگ مخالف ما قبلش رو به صورت کامل پوشش بده و بالاتر یا پایین تر از شدوی این کندل بسته بشه یا به اصطلاح کلوز بزنه؛ وقتی این اتفاق بیفته ما میگیم الگوی انگولفینگ تشکیل شده . ضمن اینکه شاید تو بعضی منابع بگن کلوز بالا یا زیر شدوی کندل قبل لازم نیست و همین که بالاتر از open یا close بسته بشه کافیه. اما ما به دنبال یه ویژگی در الگوی انگلفینگ میگردیم که این ویژگی، زمانی ایجاد میشه که تمام کندل به صورت کامل پوشش داده بشه. مهم نیست که در چه وضعیتی و کجای نمودار این حالت رخ میده؛ در هر صورت برای ما الگوی انگولفینگ محسوب میشه.
نکته مهم دیگه اینه که کلوز باید با اختلاف واضح، بالاتر یا پایین تر از شدو زده بشه و اگه مماس یا یه ذره بالاتر باشه قبول نیست و بازی خرابه🤗
ویژگی الگوی اینگلفینگ
مهمترین ویژگی الگوی کندلی انگلفینگ اینه که وقتی کندل آخر زیر یا روی شدوی کندل رنگ مخالف قبل زده میشه، یک خاصیت تدافعی مثل دو قطب موافق آهنربا، در ناحیه ابتدایی کندل انگلف کننده(همون آخرین کندل ما که کلوز زده) به وجود میاد که اگه قیمت به سمتش بیاد، به احتمال بالا با یک واکنش خوب همراه میشه و اصطلاحاً من بهش میگم بدهکاری به وجود میاد. یا بهتره اینجوری بگم که وقتی این الگو تشکیل میشه، ابتدای کندل پوشش دهنده یه واکنش خوب به قیمت بدهکار میشه و تا زمانی که این بدهی تسویه نشه، در دفاتر حسابداری قیمت نوشته میشه که سر وقتش باهاش تسویه کنه😁
نکته مهم دیگه اینه که اگه یه وقت احیاناً این بدهی تسویه نشه و قیمت بیاد این الگو رو با قدرت بشکنه و هیچ واکنشی نشون نده، این تسویه، بعد از شکست و در برگشت قیمت اتفاق میفته! کلا این قیمت ما خیلی خشکه و این جوری بهتون بگم که اصلاً یادش نمیره و از یه ریالش هم نمیگذره نامرد😑
موارد استفاده از الگوی انگلفینگ
کلا دو تا مورد هست که میتونید از این الگو به خوبی استفاده کنید:
صدور سیگنال
اولین موردی که میتونید از الگوی انگلفینگ استفاده کنید وقتیه که تحلیل کلی تون رو انجام دادید؛ حمایت ها و مقاومت ها را مشخص کردید؛ ناحیه های احتمالی واکنش قیمت رو در تایم بالا مشخص کردید و در کل الان منتظر یه سیگنال مناسب از قیمت هستید تا مطمئن بشید که در جهت شما میتونه حرکت کنه. در این موارد الگوی انگلفینگ سیگنال بسیار خوبیه برای گرفتن تایید بیشتر و در نهایت ورود به معامله. البته تاییدیههای بیشتر میتونه اعتبار تحلیلو بالا ببره؛ مثه شکست خط روند، حمایت و مفاومت و …)
تحلیل تایم بالا
اما یکی دیگه از از کاربرد های بسیار معتبر و خعلی مشتی که الگوی انگلفینگ داره مربوط به تحلیل تایم فریم های بالاست. به این صورت شاید اگه از این الگو استفاده کنید، دیگه لازم نباشه در تایم فریم های بالاتر کلی خط و خطوط بکشید و کلی حالت های مختلف حرکت قیمت رو در نظر بگیرید.
اگه احیانا این الگو رو ببینید، شاید فقط همین کافی باشه که رو این الگو زوم کنید؛ ناحیه بدهکاریشو رسم کنید و منتظر باشد قیمت بهش برسه. اونوقت انتظار داشته باشید که حتی فقط یک کندل، از اون بدهکاری واکنش بگیرید!!!
مثلا شما فکر کن اگه تایم معاملاتت ۴ ساعته باشه و در تایم هفتگی فقط یه کندل در جهت تحلیلت حرکت کنه، این کندل در تایم فریم ۴ ساعته به شکل یک روند کامل دیده میشه و خیلی راحت میتونید یه سوئینگ کاملو از اوایلش شکار کنید!
همونطور که گفتم حتی اگه این ناحیه بشکنه و واکنشی هم نده، در برگشت قیمت میشه انتظار واکنش مناسبی رو داشت.
فیلتر ورود اشتباه در انگلفینگ
درسته که در بازارهای مالی ضرر کردن و استاپ خوردن یه چیز طبیعی و پذیرفتنیه، اما شما فقط وقتی میتونید یهویی بعد از دیدن الگوی این گلفینگ وارد معامله بشید که در ناحیه درستی از تایم بالا قرار داشته باشید و این الگو رو در تایم پایین و همجهت با تایم بالا، و درواقع برای گرفتن تاییدیه ببینید.
اما وقتی در ناحیه بالا این الگو دیده میشه، اول باید ببینیم که آیا قیمت به سمت ناحیه بدهکاری میرسیه یا نه.
اگه نرسید که هیچ اما اگه رسید، تازه اونوقته که باید در صورت دیدن یک دلیل مناسب مثل شکست خط روند یا یه الگوی انگلفینگ دیگه یا موینگ، ایچی، بریک اوت, سون و سرو و سنبل و و و وارد بشید 😝😝😝
و نتیجه…
پس اینکه درکجا و به چه دلیلی دارید از الگوی انگلفینگ استفاده میکنید رو اصلا فراموش نکنید.
و در نهایت
درسته که با این الگو تحلیل کردن راحت تر میشه و ورود های معتبر تری می توانید داشته باشید و تارگت های دو و سه برابری رو به راحتی بتونید بگیرید، اما یه مقدار که حرفه ای تر شدید، روش هایی هست که میتونید نقطه بسیار دقیقی از برگشت قیمت به ناحیه بدهکاری رو با دقت بالا پیدا کنید. مثلاً فرض کنید در یه موقعیتی که استاپتون ۲۰ و تارگتتون ۳۰ پیپه، نقطه دقیق برگشتو بتونید پیدا کنید. اونوقت استاپتان به جای ۲۰ پیپ، ۳ پیپ میشه با همون تارگت ۳۰ پیپ؛ یعنی ۱ به ۱۰ 😉
در اینصورت میتونید بدون ریسک اضافه، به جای مثلا ۰/۱ لات، ۰/۷لات وارد شید، یعنی ۷ برابر 🤗
خودم تو سبک شخصیم از همین روش استفاده می کنم و خبر خوب اینه که صفر تا صد سبک شخصیمو که این روش هم شاملش میشه، به صورت کامل و جامع و البته بسیار کوتاه و همراه با مثال های فراوون، در دوره سبک شخصی من در فارکس، آموزش دادم که اگه احساس نیاز کردید میتونید تهیه کنید.
اوکی دوستان،
به پایان آمد این دفتر، مخم شد چون توک کفتر
😝😝😝
اینم از احوالات ما ساعت ۱ نصف شب😆
بچه ها چند تا موضوع همیشگی:
اول اینکه برای درک بهتر، حتما ویدیوی این پستو(اگه داره) ببینید.
دوم اینکه اگه سوالی براتون پیش اومد تو قسمت نظرات بگید تا یا من یا هرکی بلده بهتون کمک کنه؛ با این کار همه به هم کمک میکنیم.
سوم اینکه اگه موضوعی دغدغتونه یا پیشنهادی دارید بگید تا اگه چیز بدرد بخوری بلد باشم براش یه آموزش بسازم.
چهارم اینکه عاشقتونم❤
احتمالا از این مطالب هم خوشتون بیاد:
متاسفانه مطلبی مشابه با این موضوع در سایت وجود نداره 🤷♂️.
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
دیدگاهتان را بنویسید