بدهکاری در کندل اینگلفینگ
26 دی 1400
ارسال شده توسط رضا زمانی
زمان مطالعه: 3 دقیقه
بدهکاری در کندل اینگلفینگ
الگوی کندلی اینگلفینگ یکی از محبوبترین و کاربردیترین الگوهاییه که توی تحلیل تکنیکال ازش استفاده میشه. قوانین زیادی برای این الگو در منابع مختلف گفته شده و انواع و اقسامی هم براش تعریف شده به طوری که اگه از 10 نفر همزمان بپرسن مشخصات یک کندل اینگلفینگ استاندارد چیه شاید جوابهای متفاوتی به این سوال داده بشه اما یک نکته خیلی مهم در تمام این کندلها وجود داره که اگه بهش دقت کنید دیگه نیازی به دونستن انواع مختلف اونا ندارید و براتون کافیه
قانون خیلی مهم که در این کندلها وجود داره کلوز کاملا واضح (نه مماس یا تقریبا مماس) یک کندل روی شدو یا همون سایهی حداقل یک کندل قبله
اگه در بورس ایران فعالید و بین استفاده از قیمت پایانی یا آخرین قیمت شک دارید… پس حتما این مقاله را بخوانید
مهم نیست که این کندل ها چه جور بدنه یا سایه ای داشته باشن، فقط باید کلوز یک کندل روی شدوی کندل قیل باشه، همین. بعد که این اتفاق میفته ما حالا یه الگوی اینگلفینگ داریم.
دقت کنید که وقتی که این الگو تشکیل میشه، در قسمت اوپن آخرین کندل (در تصویر زیر کندل سبز) یک بدهکاری ایجاد میشه که اگر قیمت به این سمت برگرده در 80% مواقع یه واکنش در جهت الگو انجام میده. این واکنش ممکنه قیمت رو خیلی برگردونه یا اینکه شما در تحلیل کلی اشتباه کرده باشید و بعد از یه واکنش مقطعی قیمت بریزه.
اگه بریزه چی؟
اگه این الگو به هر دلیل نامعتبر بشه، پس از شکست این الگو در برگشت مجدد قیمت به سطح شکسته شده، به احتمال 90% قیمت در جهت مخالف حرکت میکنه(تصویر زیر)
چه کنیم الگوهای معتبرتری شناسایی کنیم؟
کافیه جهت الگوی اینگلفینگ همجهت با روند جاری بازار باشه یا با بهتر بگم تحلیل تایمفریمهای بالاتر، جهت این الگو رو تایید کنن. مطمئنا اعتبار یک الگوی اینگلفینگ صعودی در تایم 1 ساعته خیلی کمه وقتی که خط روند صعودی تایم 4 ساعته شکسته شده و صعود قیمت، پولبکی بیش به خز روند شکسته شده نیست!
برای اهمیت موضوع حتما مقاله چه کنیم تا در دام الگوهای نامعتبر نیفتیم را بخوانید
چه کنیم قیمت نریزه؟
مهمترین نکته در استفاده از این الگو اینه که به صورت مولتی تایمفریم (یعنی استفاده همزمان از چند تایمفریم) استفاده بشه. به این صورت که به محض اینکه الگو رو دیدید باید 2 تایمفریم برید پایینتر و منتظر برگشت قیمت به محدوده بدهکاری بمونید. وقتی اگر قیمت به این محدوده رسید، اونوقت با استفاده از سیگنالهای دیگه مثلا شکست خط روند، کراس مووینگ اورجها، ایچیموکو، آر اس آی یا هر ابزار دیگهای ک به نظرتون مفید میاد وارد معامله بشید؛ مهم اینه که در 2 تایم ایین تر و وقتی قیمت به محدوده رسید، با سیگنال مجدد، وارد معامله بشید. به این صوورت هم استاپهای کوچیکتری دارید و تاریگتهای بزرگتر. و بزرگترین مزیشتش اینه که اگه الگوی اینگلفینگ قرار باشه جواب نده، معمولا و در 90% مواقع، قبل از اینکه سیگنال مورد نظر رو در 2 تایمفریم پایینتر ببینید، ته الگو رو رد میکنه.
برای درک بهتر حتما ویدئو رو ببینید و اگه آموزش خاصی مد نظرتونه در قسمت نظرات بنویسید تا در آینده در موردش صحبت کنم
احتمالا از این مطالب هم خوشتون بیاد:
متاسفانه مطلبی مشابه با این موضوع در سایت وجود نداره 🤷♂️.
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
دیدگاهتان را بنویسید